El FROG lamenta que la Fundació deixe fóra a la meitat del llevantinisme, però es posa a la seua disposició per a treballar

El FROG – Associació d’Accionistes del Llevant UE SAE, representat pel seu president, Carlos Ayats, ha estat present en la reunió de la Junta General Extraordinària del Patronat de la Fundació Cent Anys que ha tingut lloc aquesta vesprada en l’estadi Ciutat de València.

A la seua conclusió, el FROG vol comunicar:

1.- El seu agraïment al president sortint, José Manuel Fuertes, pels condols oficials amb motiu de les defuncions del jugador de Llevant UE Masclets, Edu Valverde, i del pare del nostre vicepresident 1r, Tomás Pérez.

2.- La seua felicitació als nous patrons, tant als avui ja presents com als seleccionats durant la reunió d’avui, convidant-los a treballar amb interés i independència en benefici del Llevant UE.

3.- Que lamenta que, malgrat la sol·licitud del FROG d’incloure com a patró a algun dels 6 candidats votats en la passada Junta General per un terç de les accions i almenys la meitat dels accionistes presents, la Fundació haja optat, quasi per unanimitat, per excloure a un sector tan significatiu del llevantinisme.

4.- Que el FROG, en la seua qualitat de patró, es posa a total disposició dels seus companys de Fundació per a dur a terme una labor efectiva en favor, únic i exclusiu, del Llevant UE, els seus accionistes i els seus afeccionats.