El FROG, nou membre de la Comissió Executiva de la Fundació Llevant UE Cent Anys

Una vegada conclosa la Junta General del nou Patronat de la Fundació Llevant UE Cent Anys, el FROG – Associació d’Accionistes del Llevant UE, vol manifestar el següent:

1.- Tal com va acordar en Assemblea dijous passat, el FROG s’ha abstingut en les votacions per a triar al president i al secretari de la nova Fundació.

D’altra banda, ha votat favorablement en l’aprovació del Pla d’Actuació i la Memòria explicativa 2017-2018 i en l’elecció de D. Federico Ferrando com a vicepresident de la Fundació.

2.- El FROG vol felicitar públicament a Vicente Furió per la seua proclamació com a president de la Fundació, i es posa, com ja li ha transmés personalment, a la seua disposició per a ajudar-lo en la important labor que té per davant durant els pròxims 4 anys.

3.- Així mateix, el FROG, en la seua qualitat de nou membre de la Comissió Executiva de la Fundació, vol agrair-li al Sr. Furió i a la resta de nous patrons la confiança dipositada en l’Associació, que representa a un terç de les accions i a més de la meitat dels accionistes presents en l’última Junta General del Llevant UE.

4.- A més, el FROG vol felicitar a Federico Ferrando, a Luis Calero i a tots els nous patrons pels seus nomenaments, i es posa a la seua disposició per a qualsevol col·laboració que pogueren necessitar en favor dels interessos del Llevant UE, els seus afeccionats i els seus accionistes.

5.- Finalment, el FROG vol recordar que la Fundació és una institució de caràcter transitori que té com a deure últim redistribuir les seues accions entre els llevantinistes.

Per açò, lamentant que s’haja perdut l’oportunitat d’aprofitar l’excel·lent moment esportiu viscut durant la campanya anterior -i l’encertada decisió del Consell de renovar gratuïtament els abonaments als més fidels- per a haver permés la compra de títols a aquells afeccionats que ho desitjaren, insisteix en la necessitat d’establir la citada redistribució com a objectiu prioritari de la nova Fundació.