El FROG proposa a la directiva del Llevant UE millores en la campanya d’abonaments

Amb motiu de les constants consultes rebudes durant els últims dies respecte a la campanya d’abonaments, des del FROG hem pres la decisió de realitzar alguns suggeriments perquè la directiva puga valorar-los com a possibles millores d’aquesta.

Us adjuntem el text del correu enviat aquest matí al president del Llevant UE, Quico Catalán.

“Sr. President:

Ens posem en contacte amb vostè fruit de la nombrosa quantitat de consultes que hem rebut durant els últims dies amb respecte a la campanya d’abonaments 2021-2022, els costos per a noves adquisicions i, sobretot, els requisits necessaris per a poder beneficiar-se tant dels descomptes en les renovacions de la pròxima temporada com de cara a la 2022-2023.

Vaja per davant que considerem els preus generals de la campanya lògics per a veure futbol de Primera Divisió, i que els abonats tenim molt que agrair pel tracte exquisit que se’ns ha brindat des d’el descens de l’equip al 2016. La gratuïtat dels pases durant tot aquest temps per als abonats fidels ha sigut un detall sensacional, però que lògicament havia de tindre data de caducitat pel bé del club.

No obstant això, a fi de continuar millorant i seguir cuidant i oferint un tracte el més just possible a tots els nostres, entenem que hi ha detalls que polir i per això, des del FROG, volem traslladar-li alguns suggeriments perquè el Consell d’Administració valore la seua idoneïtat.

Com bé sap, el calendari del campionat complica l’assistència al 100% dels partits. Partits a l’agost (període estival per a moltes persones, que solen estar fóra de València) i en dies laborables dificulten la presència de molts llevantinistes en el Ciutat diversos partits cada temporada.

És per això que són molts els casos que se’ns traslladen (i que com bé sap, també s’han traslladat aquests dies als treballadors de les oficines del club) d’aficionats que per 1, 2 o 3 absències no poden beneficiar-se del descompte aplicat als qui han assistit a tots els partits del Ciutat.

Òbviament, qui malgrat les dificultats citades ha anat a tots els partits mereix un premi superior, però no sembla lògic que, per un parell d’absències, en molts casos, per situacions lògiques, llevantinistes fidels paguen, per exemple, 450 euros per l’abonament en lloc de 180. Entenem que no és just.

Per això, pensem que seria més adequat aplicar criteris de proporcionalitat. És a dir, si els qui acudisquen als 19 partits de Lliga més els de Copa a casa poden beneficiar-se d’un 30% en el descompte de l’abonament dela temporada 2022-23, per exemple, no sembla desgavellat que els qui fallen entre1 i 3 partits obtinguen un 20%, i els qui no acudisquen a 4 o 5, un 15%.

Entenem que aquest plantejament suposaria, d’una banda, premiar-la fidelitat dels granotes que acudeixen pràcticament sempre sense deixar de beneficiar més als qui no fallen mai i, per un altre, afavorir l’assistència dels qui, pel que siga, no hagen pogut acudir a algun dels partits (ja que, si una vegada no s’ha acudit un dia, es perd tot dret a qualsevol avantatge, és comprensible fer un esforç menor per no tornar a fallar).

Així mateix, voldríem plantejar també una millora de cara ales noves altes en un cas puntual: el dels abonats que, per edat, no hagen pogut traure’s l’abonament amb anterioritat. S’han donat casos de llevantinistes als qui els ha eixit més car l’abonament infantil del seu fill/a que el seu (gràcies a la seua fidelitat), i tampoc sembla el més adequat.

En aquest cas, seria bonic premiar amb descomptes, per eixemple, d’un 10% per cada 3 anys d’antiguitat de l’abonament d’un familiar directe, amb un màxim d’un 50% de descompte. D’aquesta manera, un pare o una madre granotes que porten 15 anys consecutius traient-se el pase, podrien obtenir el primer abonament del seu xiquet/a amb un 50% de descompte. Pensem que seria un detalla tan bonic com encertat.

En qualsevol cas, són idees, de ben segur millorables, però que li traslladem amb el desig que puguen ser tingudes en compte. Pensem que molts granotes li ho agrairien i que, a més, d’aquesta manera, s’afavoriríen tant l’assistència mitjana al Ciutat com el manteniment en qualitat de socis de nombrosos fidels llevantinistes.

Finalment, li agraïm la seua atenció i ens posem a la seua disposició per a qualsevol consideració sobre aquest tema.

Salutacions cordials,

Carlos Ayats
President del FROG – Associació d’Accionistes del Llevant UE SAE