El Llevant UE SAE creix dia a dia. Cada any, afortunadament, presenta un major pressupost i compta amb un major nombre d’empleats però, realment augmenta la professionalitat de la gestió en tots els seus àmbits?
Per segon any consecutiu, l’evident manca d’informació actualitzada en valencià en els canals oficials es va resoldre en la Junta General d’Accionistes amb un pobre (i més que discutible en una entitat amb més de 60 milions d’euros de pressupost) “no arribem a tot”… És una de tantes promeses que mai arriben (democratització del club, venda d’accions, etc…)
A més a més, ahir, va haver de ser un mitjà de comunicació qui alertà al club d’una alineació indeguda que, en condicions normals, haguera classificat directament al Llevant UE a quarts de final de Copa… Però ningú, en un club en el top 10 nacional pel que fa a nombre d’empleats, va caure en aquest detall a temps. En quin lloc queda el Llevant UE?, es tracta d’un nou ‘error puntual’ o de l’enèsima mostra que les coses poden fer-se molt millor?
Des del FROG, com a Associació d’Accionistes del Llevant UE SAE, hem manifestat des dels nostres principis fundacionals que “l’honradesa, la professionalitat i l’ètica són principis innegociables”, i aquest és un nou cas de falta de professionalitat.
Assabentats per sorpresa, una vesprada a corre cuita s’ha demostrat insuficient per a resoldre una situació enquistada a causa de la matusseria del propi Llevant.
Al marge dels resultats tant de bo favorables de recórrer a instàncies superiors, queda exigir al club una major professionalització en totes les seues àrees, així com decisions allunyades de la cerca del cap de turc fàcil.
Es tracta d’un problema estructural que no s’ha de resoldre amb pegats. Representar al Llevant UE significa estar a l’altura, i en aquesta ocasió, han deixat el nom del nostre club en mal lloc. Esperem que siga l’última. En les seues mans està.