El FROG lamenta la incoherència d’una Fundació necessitada de canvis urgents

Ahir de vesprada, en una reunió amb massa absències (entre elles, les de les tres principals institucions polítiques valencianes, que van delegar el seu vot, i la de la Delegació de Penyes), el Patronat de la Fundació Llevant UE Cent Anys va decidir, per majoria, aprovar tots els punts del dia de la pròxima Junta General d’Accionistes del Llevant UE (amb l’única excepció de l’elecció dels patrons, en la qual s’absté per Estatuts).

Des del FROG, que d’acord amb el resultat de la votació realitzada entre els centenars d’accionistes que ens han delegat les seues accions de cara al 19-D votarem en contra dels citats punts, respectem la decisió dels patrons, però no podem deixar de lamentar la incoherència que suposa aprovar ara la gestió del Consell d’Administració relativa a l’exercici 2021-22 després de suspendre-la, per unanimitat, fa menys de 6 mesos.

Amb decisions com la d’ahir, entre altres, la Fundació continua evidenciant la seua necessitat de dur a terme canvis urgents, pel bé de la pròpia institució i, per descomptat, del Llevant UE.

En aquest sentit, des del FROG volem agrair al president de la Fundació, Vicente Furió, la seua voluntat real de millora de la institució i el seu treball ferm en favor d’aquesta.

RESULTATS DE LA VOTACIÓ DELS ACCIONISTES DELEGANTS EN EL FROG DE CARA A LA JUNTA GENERAL D’ACCIONISTES DEL 19-D

1.- Elecció del patró de la Fundació Llevant UE Cent Anys corresponent al tram de més de 150 accions: Vicente Cosido (62%), José Tomás (31%), Félix Lurbe (7%).

2.- Elecció del patró de la Fundació Llevant UD Cent Anys corresponent al tram entre 1 i 30 accions: Alberto José Villanueva (28%), Lucía Gimeno (23%), Pedro Lizondo (9%), José Vicente Fayos (9%), Vicente Ramón Torcal (8%), Josep Xavier Soler (4%), Vicent Ortolá (4%), Salvador Félix (3%), Salvador Torres (2%), Víctor Castelló (2%), Rafael Llorens (2%), Daniel Soler (2%), Miguel Aliaga (1%) i Antonio Castera (1%).

3.- Examen i aprovació, en el seu cas, dels Comptes Anuals, l’Informe d’Auditoria i la Proposta d’Aplicació de Resultats corresponents a l’exercici econòmic 2021/2022: No (67%), Sí (18%), Abstenció (16%).

4.- Examen i aprovació, en el seu cas, de l’Informe de Gestió, i valoració de la gestió dels seus administradors, tot això corresponent a l’exercici econòmic 2021/2022: No (87%), Sí (7%), Abstenció (7%).

5.- Examen i aprovació, en el seu cas, del Pressupost d’Ingressos i Despeses corresponent a l’exercici econòmic 2022/2023: No (62%), Abstenció (20%), Sí (18%).

6.- Reelecció d’auditors: No (43%), Sí (29%), Abstenció (28%).