El FROG manifesta la seua rotunda oposició al fet que s’utilitze al Llevant UE en negocis amb el govern saudita

Amb motiu de la contractació del futbolista Fahad Al Muwallad per part del Llevant UE, el FROG-Associació d’Accionistes del Llevant UE, vol manifestar el següent:

1.- Més enllà de les consideracions que a continuació exposarem, volem manifestar tot el nostre suport al futbolista recentment incorporat, un dels nostres des d’aquest precís moment, i al que desitgem la major de les fortunes durant la seua etapa com a jugador del Llevant UE.

2.- Dita la qual cosa, volem manifestar la nostra indignació i rotunda oposició al fet que l’actual directiva negocie, en nom del Llevant UE, amb el govern d’Aràbia Saudita, país acusat per Amnistia Internacional de restringir “severament el dret de llibertat d’expressió, associació i reunió”, d’admetre judicialment “confessions obtingudes amb tortura”, de “dictar penes de mort per delictes no violents, fins i tot contra menors d’edat”, de “discriminar” sistemàticament, “en la llei i en la pràctica”, a les dones, i amb les milícies del país acusades de “crims de guerra”.

3.- Ens sembla inacceptable que el nom del Llevant UE es taque d’aquesta manera a la recerca de benefici econòmic a costa de prostituir la nostra identitat, d’ofendre a totes i cadascuna de les xiquetes i dones que, durant dècades, han defensat i/o recolzat aquest escut, i segueixen fent-ho mentre lluiten per una justa igualtat contra la qual el govern saudita atempta sense cap pudor.

4.- Aquesta operació, Sr. President, és una greu falta de respecte a la història del club i els seus valors, a més dels seus aficionats i vostè sabrà si al seu entrenador i secretaria tècnica, en un moment a més d’especial preocupació per la situació esportiva de l’entitat.

Per tot açò, el FROG exigeix l’eixida immediata i incondicional del Llevant UE de qualsevol operació en la qual es trobe present el govern d’Aràbia Saudita.