El FROG no podrà votar demà en la decisió que marcarà el futur del Llevant UE

Us escric aquest comunicat per a confirmar-vos el que ens veníem tement des de fa alguns dies, i és que el FROG no podrà votar demà en la decisió que marcarà el futur del Llevant UE.

El motiu esgrimit és un hipotètic conflicte d’interessos meu, que em transmet l’assessoria jurídica de la Fundació, i amb el qual no estic d’acord, atès que com sabeu, el procés de decisió del vot de la nostra associació és a través d’una enquesta protegida que impedeix la seua manipulació, per la qual cosa el nostre vot podia haver sigut per a qualsevol proposta de viabilitat, la que la majoria haguera triat, amb independència de la meua opinió personal, com s’ha fet de manera inqüestionablement transparent des de fa anys.

Tot això, sumat al fet que la proposta l’he presentada a títol personal, no com a president del FROG.

En qualsevol cas, i malgrat que fins a última hora hem valorat l’opció de convocar una Junta General Extraordinària per a nomenar un altre representant i enviar, encara que fora amb escàs marge de temps, l’enquesta per a intentar poder emetre el vot, consultat l’assessor jurídic del FROG, entenem que manquem del marge suficient per a dur a terme el procés amb les garanties i la legitimitat suficient.

Entenem, en aquest sentit, que demà tampoc votaran altres patrons amb situacions, com a mínim, tan qüestionables com la que ens deixa sense poder emetre el nostre vot en un moment clau de la història del club.
Una salutació cordial a totes i a tots, i tant de bo demà el Patronat prenga una decisió responsable i bona per al futur del Llevant UE.

Carlos Ayats / President del FROG-Associació d’Accionistes del Llevant UE