El FROG proposa a la Fundació completar el Consell de Danvila amb membres de les altres ‘candidatures’

El FROG-Associació d’Accionistes del Llevant UE ha proposat a la resta de membres del Patronat de la Fundació Llevant UE Cent Anys que, de cara a l’elecció dels tres membres del Consell d’Administració en els quals tindrà veu i vot -un que ha de triar directament i dos més que han de ser acordats amb Pepe Danvila-, que complete el nou òrgan executiu del Llevant UE amb membres de les altres dues propostes de finançament que van competir amb la finalment triada, donant així presència a la part de la Fundació que aposta pel Pla de Consens presentat per Carlos Ayats, que va obtenir 5 vots en la votació del passat 4 d’agost.

Tal com hem traslladat a la resta de patrons fa uns minuts, entenem que la proposta de Miguel Ángel Valiente, malgrat no obtenir cap suport en la citada votació, formava també part de la Proposta de Consens triada per quasi un terç dels vots vàlids, i, per tant, també ha d’estar representada.

Tenint en compte la mà públicament tendida per Danvila i l’anteriorment assenyalat, hem proposat que 2 membres de l’equip de treball d’Ayats i 1 de l’equip de Valent, deixant al marge a tots dos líders, passen a integrar el nou Consell i el doten de la independència i la capacitat de fiscalització necessària.

Els noms que nosaltres proposem, per part de l’equip d’Ayats, són l’expert en refinançament de grans deutes Pedro Lizondo, el gestor de patrimoni immobiliari Diego Simón, el registrador de la propietat Jorge Lacasa i l’ex responsable de Cultura de la Diputació de València Xavi Rius. D’ells 4, eixirien 2 consellers.

Per part de l’equip de Valiente, la nostra proposta és l’enginyer industrial i màster en direcció d’empreses Alberto Villanueva.

Tenim davant nosaltres l’oportunitat de demostrar que la Fundació té capacitat de decisió pròpia, que està a favor d’una fiscalització necessària per a no tornar a repetir els errors que ens han portat fins a aquesta situació econòmica, i que està a favor de l’entrada en el Consell, al costat de Danvila i la seua gent de confiança, d’altres professionals de vàlua àmpliament provada i que volen al club.

Pel bé present i futur del Llevant UE, aprofitem-la.