El FROG representarà en la Junta General a més de 200 accionistes del Llevant UE

El FROG – Associació d’Accionistes del Llevant UE SAE representarà més de 200 accionistes del Llevant UE SAE en la pròxima Junta General, que tindrà lloc el dijous 20 de desembre.

Per a nosaltres, és un honor i, alhora, una enorme responsabilitat el gaudir de la vostra confiança per a continuar treballant per un Llevant millor, més transparent a tots els nivells (sobretot, econòmic i institucional) i molt més democràtic del que en l’actualitat és, donada la més que legítimament qüestionable situació de control de la societat per part d’una fundació nascuda com un element merament transitori i que perviu en el temps mantenint la majoria accionarial del club contra natura i amb uns vincles d’evident risc amb l’actual consell d’administració d’aquest.

Aquest dilluns, enviarem a tots els associats, via mail, la plataforma online perquè puguen decidir, amb els seus vots, els que seran els nostres en cadascun dels punts del pròxim dijous. L’opinió de cada associat tindrà el mateix pes, amb independència del seu nombre de títols, seguint el nostre principi d’una persona, un vot.

Per a tots aquells que vulgueu delegar les vostres accions en el FROG de cara a aquest 20D i encara no ho hàgeu fet, el FROG estarà present demà diumenge, abans del Llevant UE- FC Barcelona, en la seu d’Amics Granotes (c/ Calatayud 22, darrere de l’Església i el Bar Avinguda), de 18.30 a 20.30 h. Recordeu que també podeu enviar les vostres delegacions online fins al mateix dijous.

Qualsevol dubte o comentari que ens vulgueu fer arribar, tant sobre el FROG com quant a qüestions, idees o opinions que considereu necessari transmetre el dijous en la Junta General, podeu comunicar-nos-ho directament a través de froglevante@gmail.com

Gràcies de nou pel vostre suport. Per un Llevant millor, per un Llevant de tots els llevantinistes.

Carlos Ayats,
President del FROG