El FROG sol·licita que el Llevant vetle per la salut de jugadors i aficionats de cara al derbi

Davant la publicació dels horaris de la jornada 3 de la Lliga, el FROG – Associació d’Accionistes del Llevant UE manifesta la seua profunda preocupació per l’horari assignat al “nostre derbi”, que inicialment ha de disputar-se el diumenge dia 2 de setembre a les 12h.

Com és sabut, en aquestes dates la humitat i la calor imperen en la ciutat i no són poques les recomanacions dirigides des de les institucions públiques de salut per a no practicar esport en les hores de més calor del dia, així com tenir especial cura en xiquets i majors en les hores centrals del dia.

La pròpia Federació de Futbol ha emés aquest mateix estiu un comunicat sol·licitant canvis d’horaris “davant les altes temperatures amb l’objectiu de garantir la salut dels esportistes, àrbitres, espectadors i organitzadors dels partits”. I va anar més enllà en especificar que “no es podran iniciar partits de categoria nacional abans de les 19:30 hores quan les temperatures siguen molt altes o quan existisca una humitat relativa de més del 70 per cent i se superen els 28 graus”. Tot açò sembla haver caigut en l’oblit.

Davant aquesta situació, el FROG sol·licita al Llevant que remeta a la Lliga, a la RFEF o a qui corresponga una queixa formal i una sol·licitud de canvi d’horari en defensa dels propis interessos dels seus jugadors i aficionats. Responsabilitat i coherència. La salut per sobre dels interessos televisius.