El futbol no és res amb els estadis buits

Aquest migdia, la Lliga de Futbol Professional (LFP) ha donat a conéixer els horaris dels partits corresponents a les jornades 5 i 6 de la Primera Divisió, programant el Llevant UE-Reial Societat per al dijous 21 de setembre, a les 22 hores, i el Reial Betis-Llevant UE per al dilluns 25 de setembre, a les 21 hores.

Davant aquesta situació, el FROG vol manifestar el següent:

1.- Fem constar públicament el nostre malestar amb la LFP per la seua falta de tacte amb l’afeccionat al futbol en general, i del Llevant UE en particular, en complicar de manera evident l’assistència als estadis dels socis programant partits en dies laborables i en horaris allunyats del sensatament recomanable.

2.- Transcorregudes les sis primeres jornades del Campionat Nacional de Lliga, el Llevant haurà disputat dos partits en dilluns laborable, dos en dissabte a les 13 hores i un altre un dijous laborable, previ a divendres laborable i escolar, ni més ni menys que a les 22 hores. En resum, de 6 partits, el Llevant UE haurà disputat tan sols un en un horari lògic (dissabte a les 20.15 hores).

3.- El futbol no és res amb els estadis buits, i aquesta màxima no ha de ser menyspreada pels dirigents de la LFP.

4.- És obligació del Consell d’Administració del Llevant UE defensar els drets dels seus socis, motiu pel qual li instem a elevar una protesta formal a la LFP, sol·licitant-li un major tacte amb l’afeccionat a l’hora d’establir els horaris dels partits que facilite, tant l’assistència als partits de casa, com els desplaçaments a recolzar a l’equip lluny del Ciutat de València.

5.- Entenem que, per mer sentit comú, El Club dels Xiquets no pot acceptar sense més la programació de partits nocturns entre setmana, i menys a les 22.00 hores, per la qual cosa considerem absolutament necessària una reacció de caràcter institucional.