Intervenció del FROG en la Junta General Extraordinària d’Accionistes del Llevant UE 26_04_24


Bona vesprada, el meu nom és Alberto Villanueva i hui en aquesta Junta General Extraordinària representem quasi 4000 accions de centenars i centenars de llevantinistes que han volgut de nou que la seua veu es vera representada pel FROG i escoltada per aquest Consell.

Si fa 3 mesos els nostres afiliats accionistes expressaven un ampli NO als Comptes anuals així com a l’Informe de gestió, avui manifesten un majoritari SÍ a fi de prioritzar l’estabilitat econòmica, esportiva i social del club, demostrant una capacitat de ponderació i sentit de Club que no totes les aficions tenen. No obstant això aquest SÍ no és un sí a tot, i és que la capacitat de ponderació i el sentit de Club també la tenen els que han mostrat la seua reticència, els que no entenen que no existisca una 3a fase en l’ampliació de capital encara que siga limitada perquè puguen adquirir accions al preu de 80€ aquells que avui no tenen, els que s’il·lusionen amb el nou projecte esportiu però no poden oblidar la temporada descoratjadora que hem viscut o els que demanen un model esportiu recognoscible i identitari que vaja des de la nostra pedrera fins al primer equip i que actualment no veuen.

Per tant de Sr. Danvila hi ha deures damunt de la taula que com a Club cal atendre, trobant la forma perquè molta gent puga comprar accions del nostre Llevant, siguen ja accionistes o no siguen, motivant de manera racional la compra, que ens il·lusione tenir una xicoteta participació del nostre Club, recordem que cada acció que es compre és una injecció en vena al capital de la nostra entitat. Hem de ser capaços de definir de manera estratègica un model esportiu que els granotes sentim com a propi, de manera que siguem capaços d’esperar per un futur esperançador que ens faça sentir orgullosos. I per descomptat ser capaços de construir un equip lluitador, amb ambició i amb el qual puga identificar-se la majoria del llevantinisme.

Estem convençuts que no escairarà cap dels punts exposats, que aquest Consell serà capaç de posar un pla d’acció adequat i que no oblidaran la importància de comunicar el quin i el perquè de les línies de treball a desenvolupar, tal com li hem escoltat en els últims mesos.

En conclusió, esperem que es treballe amb transparència i coherència de manera que es genere un clima de confiança que servisca per a avançar i aconseguir l’objectiu comú: l’estabilitat econòmica, esportiva i social.

Gràcies per la seua atenció. Matxo Llevant.

DIRECTIVA FROG